Sort by
Sort by

Η Nestlé Professional διοργανώνει το Thessaloniki Coffee Week

Nestle Thessaloniki Coffee Week
Back to Press releases

Το Thessaloniki Coffee Week by Nestlé Professional διοργανώνεται από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου στο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο της Nestlé Professional στη Θέρμη, Θεσσαλονίκης. Καταξιωμένοι ειδικοί στο χώρο του καφέ και της εστίασης, δημιουργούν μια εκπαιδευτική και διαδραστική εμπειρία μέσω σεμιναρίων, workshops και ομιλιών. Mια ευρεία γκάμα από θεματολογίες γύρω από τον καφέ, αλλά και όλες οι νέες τάσεις που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή ξεδιπλώνονται μέσα σε έξι ημέρες.

Ποια είναι η θέση του επαγγελματία στην συνεχώς εξελισσόμενη καφεστίαση; Πώς επηρεάζεται ο καφές από την επιλογή του μηχανολογικού εξοπλισμού; Καβούρδισμα in-store, πως να διαφοροποιηθώ από τον ανταγωνισμό; Social Media και καφές.

Στο πλαίσιο του Thessaloniki Coffee Week διοργανώνεται και το 1ο Prime Barista Challenge,  που καλεί τους λάτρεις του καφέ να πειραματιστούν, να μάθουν και να διαγωνιστούν με το σύστημα καβουρδίσματος Roastelier by Buondi Craft και να παρουσιάσουν τα barista skills τους.

Τέλος, τα προκριματικά πρωταθλήματα καφέ 2024, Barista και Brewers Cup της SCA Greece θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Nestlé Professional για να αναδείξουν τους finalists για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ 2024 που θα πραγματοποιηθούν στη HORECA 2024.