Sort by
Sort by

Πιο Συχνές Ερωτήσεις

Πιο Συχνές Ερωτήσεις

Για πληροφορίες, ερωτήσεις, υποδείξεις, σχόλια ή παράπονα σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα μας στην Ελλάδα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Nestlé Ελλάς:

  1. Χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ.
  2. Στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected]
  3. Καλώντας στα τηλέφωνα 800-11-68068 (από σταθερό χωρίς χρέωση) και 210-6844824 (από κινητό με χρέωση).

Η ομάδα του Τμήματος Εξυπηρέτησης Καταναλωτών θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της εταιρείας μας αναγράφονται σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων μας.

Θέλετε κάτι ακόμα; Eίμαστε στη διάθεσή σας!

Το πρόγραμμα προνομίων «Nestlé Νοιάζομαι» είναι εδώ για να συμβάλλει σε μία καλύτερη ζωή! Μέσω του www.nestlenoiazomai.gr  μπορείς να συγκεντρώσεις πόντους και να τους εξαργυρώσεις  σε κουπόνια επιστροφής χρημάτων για τα αγαπημένα σου προϊόντα Nestlé. Επίσης, μπορείς να ανακαλύψεις ξεχωριστές συνταγές & ενδιαφέροντα άρθρα καθώς και να πάρεις μέρος σε μοναδικούς διαγωνισμούς. Κάνε την εγγραφή σου τώρα και ξεκίνα να απολαμβάνεις προνόμια!

Θέλετε κάτι ακόμα; Είμαστε στη διάθεσή σας!

Αναζητούμε πάντοτε ανθρώπους με ικανότητες και κίνητρο για να δουλέψουν μαζί μας.

Ειδικά για το ζήτημα της νεανικής απασχόλησης, ανακοινώσαμε στις 15 Νοεμβρίου 2013 την πρωτοβουλία Nestlé needs YOUth, που θα προσφέρει 20.000 ευκαιρίες για απασχόληση και πρακτική εξάσκηση σε νέους κάτω τω 30 ετών μέσα στα επόμενα τρία χρόνια στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία Nestlé needs YOUth εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ των εργαζομένων που αναζητούμε, επισκεφθείτε την ενότητα Εργασία.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας βρίσκονται εδώ.

Θέλετε κάτι ακόμα; Είμαστε στη διάθεσή σας!

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια συνεργασία μαζί μας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε την πρότασή σας. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Nestlé στην Ελλάδα θα προωθήσει το αίτημά σας στο αρμόδιο τμήμα, που στη συνέχεια θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε προμηθευτής της εταιρείας μας, τότε παρακαλούμε να ρίξετε πρώτα μια ματιά στον Κώδικα Προμηθευτών της Nestlé, που περιγράφει τις ελάχιστες και αδιαπραγμάτευτες προδιαγραφές που απαιτούμε από τους προμηθευτές μας, τους εργαζομένους τους, καθώς και το δίκτυό τους (ειδικούς συνεργάτες, εκπροσώπους κ.λπ.) Οι προδιαγραφές αυτές αφορούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Ασφάλεια και την Υγεία, την Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα και την Επιχειρηματική Ακεραιότητα. Στη συνέχεια μπορείτε να μας περιγράψετε την επιχείρησή σας και τη μορφή συνεργασίας που επιθυμείτε στη φόρμα επικοινωνίας ή να τηλεφωνήσετε στο 210 6884111.

Θέλετε κάτι ακόμα; Eίμαστε στη διάθεσή σας!

Κατά καιρούς πραγματοποιούμε δωρεές ή χορηγίες σε εταιρικό επίπεδο ή σε επίπεδο μαρκών, ανάλογα με τις προτεραιότητες και τις δυνατότητές μας.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στις τρεις βασικές περιοχές δραστηριοποίησης της Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους, που είναι η Διατροφή, το Νερό και η Αγροτική Ανάπτυξη. Επίσης προτεραιότητα βάζουμε και στην υποστήριξη οικογενειών χαμηλού εισοδήματος μέσω των αρμόδιων μη κυβερνητικών οργανώσεων, καθώς και αιτήματα που προέρχονται από περιοχές όπου λειτουργούμε γραφεία ή εργοστάσια.

Εάν η πρωτοβουλία, η εκδήλωση ή ο οργανισμός σας σχετίζεται με κάτι από τα παραπάνω, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Μπορείτε επίσης να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]. Στο αίτημά σας είναι σημαντικό να περιλάβετε το όνομα και τους σκοπούς της οργάνωσης/εταιρείας που εκπροσωπείτε, περιγραφή της εκδήλωσης/πρωτοβουλίας που θέλετε να υποστηρίξουμε, τους λόγους για τους οποίους απευθύνεστε στην εταιρεία ή κάποια από τις μάρκες μας, καθώς και το ακριβές ποσό/ ποσότητα προϊόντων που μπορεί να μας ζητάτε.

Θέλετε κάτι ακόμα; Eίμαστε στη διάθεσή σας!

Στη Nestlé πιστεύουμε ότι η σωστή διατροφή είναι βάση για καλή υγεία. Τα προϊόντα της Nestlé υπάγονται σε διαρκείς ποιοτικούς και διατροφικούς ελέγχους και συνεχώς δημιουργούνται νέες συνταγές ή και βελτιώνονται οι παλιές έτσι ώστε να παραχθούν προϊόντα με καλύτερο διατροφικό προφίλ που ανταποκρίνονται πλήρως στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και στις σύγχρονες απαιτήσεις της επιστήμης και των καταναλωτών. Ελέγχονται όλες οι συνταγές τόσο για τα γευστικά όσο και τα διατροφικά τους χαρακτηριστικά. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη νέων, αξιόπιστων, γευστικών και πάνω απ’ όλα ποιοτικών προϊόντων.

Ορισμένες δράσεις της Nestlé προς την κατεύθυνση αυτή είναι:

  • Μείωση ζάχαρης, λιπαρών, κορεσμένων λιπαρών, αλατιού και αφαίρεση trans λιπαρών από τις συνταγές μας.
  • Εμπλουτισμός βρεφικών κρεμών με προβιοτικά που βοηθούν στην καλή υγεία του εντέρου και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του παιδιού.
  • Μείωση ή και αφαίρεση ζάχαρης και αλατιού από συνταγές βρεφικών τροφών. Για να αποκτά το παιδί υγιείς διατροφικές συνήθειες από μικρή ηλικία.
  • Όλη η γκάμα των δημητριακών πρωινού της Nestlé είναι ολικής άλεσης και εμπλουτισμένα με βιταμίνες και μέταλλα. Συμβάλλουν έτσι στην ημερήσια πρόσληψη σε φυτικές ίνες και θρεπτικά στοιχεία.
  • Προϊόντα καφέ χωρίς καφεΐνη, με την αποκαφεϊνοποίηση να γίνεται με τη χρήση νερού σαν φυσικό διαλύτη και όχι τη χρήση οργανικών χημικών διαλυτών.

 

Θέλετε κάτι ακόμα; Eίμαστε στη διάθεσή σας!

Στη Nestlé πιστεύουμε στη σωστή διατροφή χωρίς όμως να κάνουμε συμβιβασμούς στη γεύση. Η γεύση για όλους τους καταναλωτές είναι η κινητήριο δύναμη αγοράς και απαραίτητη προϋπόθεση για μια σωστή διατροφή. Θέλουμε τα προϊόντα μας να είναι τα γευστικότερα της αγοράς και συνάμα να έχουν την καλύτερη θρεπτική αξία. Πώς το πετυχαίνουμε αυτό; Με τη κατάλληλη έρευνα και την μοναδική τεχνολογία που διαθέτει η εταιρεία. Κάθε προϊόν μας αξιολογείται τόσο για τη διατροφική του αξία όσο και για τη γεύση του, με τη στρατηγικής σημασίας για μας μέθοδο 60/40+. Αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι οι καταναλωτές δοκιμάζουν τα προϊόντα σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς, με τυφλές γευστικές δοκιμές, δηλαδή χωρίς να γνωρίζουν τη μάρκα του προϊόντος. Στόχος μας είναι το 60% όσων δοκιμάσουν το προϊόν μας να το προτιμήσουν σε σχέση με κάποιο άλλο προϊόν. Αν δε το πετύχουμε, τότε επαναξιολογούμε το προϊόν και τροποποιούμε τη συνταγή του μέχρι να ικανοποιήσουμε τους καταναλωτές μας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι το προϊόν που θα φθάσει στην αγορά έχει υψηλή διατροφική αξία και υπέροχη γεύση που προτιμούν οι καταναλωτές μας. 


 

 Θέλετε κάτι ακόμα; Είμαστε στη διάθεσή σας!

Στην Nestlé υποστηρίζουμε την καινοτομία, καθώς και την υπεύθυνη χρήση της επιστήμης και της τεχνολογίας. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στις επιθυμίες και ανάγκες των καταναλωτών μας και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμα των καταναλωτών μας να γνωρίζουν τα συστατικά των προϊόντων μας. Η Nestlé δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένα συστατικά σε κανένα από τα προϊόντα που παράγει ή εμπορεύεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, όταν ένα προϊόν περιέχει γενετικά τροποποιημένο συστατικό, οφείλει να το αναφέρει στη συσκευασία του. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε και τη σχετική σελίδα του ΕΦΕΤ.

 

 Θέλετε κάτι ακόμα; Είμαστε στη διάθεσή σας!

Στα προϊόντα μας τίποτα δε παραμένει κρυφό. Όλα τα συστατικά και η θρεπτική αξία του προϊόντος αναγράφονται ξεκάθαρα στην ετικέτα του. Μάλιστα την πληροφορία αυτή την κάνουμε ακόμα κατανοητή για σας μέσω του ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ που θα βρείτε σε όλα τα πακέτα μας. Πρόκειται για ένα αποκλειστικό σύστημα απεικόνισης των διατροφικών πληροφοριών που κάνει τη πληροφορία πιο ξεκάθαρη και κατανοητή. Έτσι με απλό τρόπο εντοπίζετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Είμαστε υπέρμαχοι της σωστής και έγκυρης ενημέρωσης και γι’ αυτό συστήνουμε προσεκτική ανάγνωση των ετικετών των τροφίμων σαν τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο γνώσης για τα συστατικά ώστε να κάνουμε σωστές επιλογές προς όφελος της υγείας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΟΔΗΓΟ της Nestle πιέστε εδώ.

Όλα μας τα συστατικά αναγράφονται στην ετικέτα, ακόμα και τα πιθανά αλλεργιογόνα για να ξέρει ο κάθε καταναλωτής τι αγοράζει, να είναι σίγουρος για τη σύσταση και τη θρεπτική αξία του προϊόντος να κάνει συνειδητές επιλογές με βάση τις δικές του ανάγκες. Τα προϊόντα της εταιρίας Nestle υπόκεινται σε διαρκή έλεγχο και πιθανό ανασχεδιασμό, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις συνήθειες των καταναλωτών αλλά και αναγκαίες διατροφικές αλλαγές προς όφελος της υγείας. Επομένως οι ετικέτες των τροφίμων μπορεί να αλλάζουν κατά καιρούς. Η προσεκτική ανάγνωση των ετικετών των τροφίμων είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπο ενημέρωσης για τα συστατικά ώστε να κάνουμε σωστές επιλογές προς όφελος της υγείας μας.

 

 Θέλετε κάτι ακόμα; Είμαστε στη διάθεσή σας!