Sort by
Sort by

NESCAFÉ

 

 

 

 

Nescafé®

NESCAFÉ

Κλασικά! Αγαπημένος και διαχρονικός, ο καφές NESCAFÉ  είναι ο απόλυτος καφές. Με μεστή και υπέροχη γεύση, από εξαιρετικό χαρμάνι μέτρια προς δυνατά καβουρδισμένων κόκκων καφέ Robusta, σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι, ήδη από τις πρώτες γουλιές του, για να απολαύσεις τη στιγμή σου!
Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 50g, 100g, 140g & 200g αλλά και σε decaf, με τη φυσική μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης της Nestlé, μόνο με τη χρήση νερού.

 

 

Nescafé Frappé
NESCAFÉ Frappé

Με τον πλούσιο αφρό, και τη γεμάτη γεύση του, τονώνει τη διάθεση και σας εμπνέει να ζήσετε στιγμές ατέλειωτης ευχαρίστησης παρέα με τους φίλους σας. Κι αν είστε για έξω; Με μίνι σέικερ, φακελάκια καφέ NESCAFÉ και ζάχαρη, απλά συμπληρώνετε νερό για έναν τέλειο NESCAFÉ Frappé παντού, εύκολα, γρήγορα και απολαυστικά! Τώρα και με χάρτινο καλαμάκι.

FrappeSet_NutrCOMPASS

 

Nescafé Frappé
NESCAFÉ Black Roast

Ο νέος NESCAFÉ Black Roast με την πιο έντονη γεύση καφέ NESCAFÉ μέχρι τώρα, έρχεται για να σου δώσει ένα δυνατό ξεκίνημα στην ημέρα σου, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσεις επιπλέον ποσότητα καφέ. Οι προσεκτικά διαλεγμένοι κόκκοι καφέ καβουρδίζονται περισσότερο, χαρίζοντάς σου ακόμα πιο έντονη γεύση και άρωμα. Για σένα που ξεκινάς τη μέρα σου δυνατά.