Sort by
Sort by

House Rules Instagram

Καλώς ήρθατε στη σελίδα της Nestlé Ελλάς στο Instagram! Αυτή η σελίδα απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη Nestlé.

Θα επανεξετάζουμε τακτικά τη σελίδα, προσπαθώντας να απαντούμε σε τυχόν ερωτήματά σας και να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσιμες προτάσεις.

Ακολουθούν οι 9 Κανόνες χρήσης της σελίδας μας:

1.Παρακαλούμε διαβάστε και σεβαστείτε τους Όρους Χρήσης, τις Αρχές Λειτουργίας και τις Πολιτικές του Instagram.

2. Συστηθείτε! Εάν συνδέεστε με κάποιο τρόπο με τη Nestlé (π.χ. εάν είστε υπάλληλος , συνεργαζόμενη εταιρία, συνεργαζόμενος blogger / ή πρεσβευτής της μάρκας κλπ ), ενημερώστε τους άλλους σχετικά με την ιδιότητά σας αυτή, η οποία πρέπει να αποτυπώνεται και στις αναρτήσεις σας. 

3. Να είστε πρωτότυποι: Σεβαστείτε τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας. Μοιραστείτε περιεχόμενο, π.χ. βίντεο, φωτογραφίες και κείμενα, μόνο εφόσον έχετε δικαιώματα σε αυτά. Εάν δεν σας ανήκουν ή δεν έχετε σχετική άδεια, σας παρακαλούμε μην κάνετε ανάρτηση. Είστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που αναρτάτε σε αυτή τη σελίδα.

4. Να σέβεστε την ιδιωτικότητα: Μην παραβιάζετε την ιδιωτικότητα και το δικαίωμα στην προσωπικότητα/εικόνα των άλλων και μη μοιράζεστε δικές σας προσωπικές πληροφορίες άσκοπα. Συμπληρωματικά προς τους κανόνες του παρόντος μέσου κοινωνικής δικτύωσης για τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεσαι μέσα από αυτή τη σελίδα μαζί μας, ισχύει η Δήλωση Ιδιωτικότητάς μας την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ

5. «Παίξτε» δίκαια και καθαρά: αποφύγετε οποιεσδήποτε ανάρμοστες, αήθεις, δυσφημιστικές, παραπλανητικές, επιθετικές, ή απειλητικές αναρτήσεις ή αναρτήσεις που παρενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο τρίτους. Ενδεικτικά, αποφύγετε αναρτήσεις οποιωνδήποτε πληροφοριών ή/και άποψης μπορεί να συνιστά ή/και να υποκινήσει βία ή/και φυλετικό, εθνοτικό, θρησκευτικό, σεξουαλικό ρατσισμό ή διάκριση.

6. Παρακαλούμε όχι προσωπικές επιθέσεις! Μην απευθύνεστε στους άλλους χρησιμοποιώντας ακραία γλώσσα και φυσικά μην τους εξυβρίζετε. Τέτοιες πρακτικές παρεμποδίζουν τον διάλογο και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε κάποιον. 

7.Παραμείνετε «εντός θέματος»: όχι Spam, chain posts, διαφημιστικές ή προωθητικές αναρτήσεις ούτε και επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις που εμπεριέχουν μη εποικοδομητικά, προσβλητικά ή με οποιονδήποτε τρόπο ανάρμοστα σχόλια ή κρίσεις. 

8.Παραμείνετε εντός των ορίων νομιμότητας και εντιμότητας: : μην προβαίνετε σε παραπλανητικές ή δόλιες δημοσιεύσεις ή σε δημοσιεύσεις που εξυπηρετούν ή/και υποκρύπουν παράνομο σκοπό ή δραστηριότητα.

9. Έχετε Ερωτήσεις? Για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στα αιτήματα και στις απορίες σας, ερωτήσεις που αφορούν θέματα προϊόντων μας, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης θα πρέπει να απευθύνονται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nestlé Ελλάς τηλεφωνικά στο 800 11 68068 (από σταθερό, χωρίς χρέωση) και στο 210 6844824 (από κινητό, με χρέωση) ή με email στο [email protected] όπου θα παραπέμπονται στους υπεύθυνους του ανάλογου τμήματος ώστε να δίνονται κατατοπιστικές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις και υπηρεσίες.

Κάποιες ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για τη σελίδα μας:

1. Σημειώστε ότι το περιεχόμενο που αναρτάται από τους followers της σελίδας μας, δεν αντανακλά απαραίτητα τις θέσεις και απόψεις της Εταιρείας μας. Επιπλέον, προκειμένου να διαφυλάξουμε τους προαναφερόμενους Κανόνες της Σελίδας και να διατηρήσουμε ομαλή τη ροή της συζήτησης, ενδέχεται να διαγράψουμε αναρτήσεις που δεν είναι σύμφωνες με αυτούς . Οποιοσδήποτε αναρτά μη επιτρεπόμενο περιεχόμενο ενδέχεται να αποκλεισθεί από αυτή την «παρέα». 

2.Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε εμπεριέχεται σε ιστότοπο τρίτου στον οποίο ενδεχομένως να μεταφερθείτε μέσω link από τη σελίδα μας.Ειδικά πατώντας το κουμπί "ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ", μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου, επί του οποίου η Nestlé δεν έχει κανένα έλεγχο και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό του, την εγκυρότητα και τη λειτουργία του.

3. Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, όπου χρησιμοποιούμε για πώληση προϊόντων μας και εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα (συλλογικά εφεξής " Εμπορικά Σήματα") ανήκουν στον Όμιλο της Nestlé. Τίποτα από όσα εμπεριέχονται σε αυτή την σελίδα δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιουδήποτε Εμπορικού Σήματος που τυχόν εμφανίζεται στην παρούσα σελίδα. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε χρήση /κατάχρηση των Εμπορικών Σημάτων που εμφανίζονται στην σελίδα μας.

4. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους Κανόνες μας οποιαδήποτε στιγμή, οπότε σας καλούμε να ελέγχετε τους Κανόνες σε τακτά χρονικά διαστήματα.