H Nestlé Ελλάς γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Chef με τα παιδιά των υπαλλήλων της και τον Κυριάκο Μελά

Μια διαφορετική εκδήλωση διοργάνωσε η Nestlé Ελλάς για τα παιδιά των υπαλλήλων της σε συνεργασία με τον Κυριάκο Μελά, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Chef που γιορτάζεται στις 20 Οκτωβρίου. Οι μικροί ήρωες συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι, όπου παρακολούθησαν το πιο… ευφάνταστο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής βασισμένο πάντα στις αρχές της υγιεινής διατροφής και έγιναν σεφ για ένα απόγευμα!

Έχοντας φέρει μαζί του κατάλληλα υλικά, και αφού εξήγησε, τα βασικά υγιεινά χαρακτηριστικά όλων των ομάδων τροφών, φρούτων και λαχανικών, ο Chef Κυριάκος Μελάς ζήτησε τη βοήθεια των παιδιών ώστε να ξεχωρίσει τα προϊόντα με βάση τα θρεπτικά συστατικά τους. Μετά, οι μικροί μας φίλοι έβαλαν όλη τη… φαντασία τους δημιουργώντας τις πιο… γλυκές τάρτες με βάση το γιαούρτι και το κακάο ενώ για επικάλυψη διάλεξαν νόστιμες φράουλες και σταφύλια!

«Η κεντρική ιδέα ήταν να αφήσουμε τους μικρούς μας να γίνουν… μεγάλοι για ένα απόγευμα, και να φτιάξουν τις δικές τους γλυκές αλλά και ταυτόχρονα υγιεινές δημιουργίες» δήλωσε μετά την εκδήλωση η Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων της Nestlé Ελλάς και συνέχισε: «Η διατροφική εκπαίδευση των παιδιών είναι σημαντικό κομμάτι των δράσεών μας, και με το πρόγραμμα Παιδιά Όλο Υγεία έχουμε αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερα από 100.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, από έρευνες γνωρίζουμε ότι τα παιδιά που μαγειρεύουν τείνουν να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές. Ο Κυριάκος Μελάς μας βοήθησε να κάνουμε αυτό το εργαστήριο μια αξέχαστη εμπειρία, διασκεδαστική αλλά ταυτόχρονα και εκπαιδευτική για τη σημασία της υγιεινής διατροφής».

Σχετικά Δελτία Τύπου
Πρόγραμμα «Παιδιά Όλο Υγεία» από την Nestlé Ελλάς
Τα παιδιά που μαγειρεύουν τρώνε περισσότερα λαχανικά