Διεθνές Συνέδριο για τη Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους 2013

28 Οκτωβρίου: O μεταβαλλόμενος ρόλος των επιχειρήσεων στην ανάπτυξη 

Η Nestlé, σε συνεργασία με την Ενδοαμερικανική Τράπεζα Ανάπτυξης, συνδιοργάνωσε το 5ο Συνέδριο για τη Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Το θέμα του Συνεδρίου φέτος είναι Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους: Ο μεταβαλλόμενος ρόλος των επιχειρήσεων στην ανάπτυξη. Πάνω από 20 πρωτοπόροι διεθνείς ειδικοί και εμπειρογνώμονες της Λατινικής Αμερικής από την κυβέρνηση, την ακαδημαϊκή κοινότητα, την κοινωνία των πολιτών και των επιχειρήσεων έλαβαν μέρος για να συζητήσουν τρόπους επιτάχυνσης της αειφόρου ανάπτυξης. 

Στα θέματα περιλαμβάνονταν οι προκλήσεις του υπερ- και υπο-σιτισμού σε όλη την Αμερική και η σύνδεση ανάμεσα στο νερό, το περιβάλλον και την ασφάλεια τροφίμων.

Τουλάχιστον 300 προσκεκλημένοι από τη Λατινική Αμερική και όχι μόνο παρευρέθησαν και μπόρεσαν να συζητήσουν με τα μέλη της Επιτροπής. Το Συνέδριο μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση μέσω webcast.

Οι θεατές κατά την απευθείας σύνδεση είχαν επίσης την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις στα μέλη της Επιτροπής. Έστειλαν τις ερωτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση questions@nestle.com ή έγραψαν το σχόλιό τους στο Twitter ακολουθώντας μας στο @nestlecsv. Εμείς επίσης στείλαμε τα σχόλιά μας στο Twitter ζωντανά από την εκδήλωση: #CSV2013.