Μικρά σουφλέ με κοτόπουλο και ζαμπόν

Μερίδες: 4
Προετοιμασία: 10’
Ψήσιμο: 35’


 

Υλικά

  • 1 σακουλάκι πουρέ Maggi
  • 1 κομμάτι στήθος κοτόπουλο ψημένο
  • 3 φέτες ζαμπόν
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
  • 50 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού Maggi Νοστιμιά
  • Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C.

Ετοιμάζουμε τον πουρέ Maggi Gourmet ακολουθώντας τις οδηγίες.

Προσθέτουμε το πιπέρι και τη Maggi Νοστιμιά.

Προσθέτουμε το βούτυρο, τον κρόκο των αβγών, το ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια και το στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένο.

Ανακατεύουμε καλά.

Ενσωματώνουμε τα ασπράδια των αβγών χτυπημένα σε μαρέγκα.

Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στα φορμάκια και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φουντούκια. Ψήνουμε για περίπου 35’. Σερβίρουμε αμέσως.

Πρόταση: Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας άσπρα μανιτάρια.