Φιλέτο κοτόπουλο με ρύζι, λεμόνι και μαϊντανό

Μερίδες: 4
Προετοιμασία: 20’
Ψήσιμο: 10’


 

Υλικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 1 κύβο Maggi Κλασικοί Ζωμός για Ζυμαρικά
  • 400 ml νερό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • Ξύσμα από μισό πράσινο λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
    με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού Maggi Νοστιμιά

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες.

Μέσα σε κατσαρόλα, ροδίζουμε το κρεμμύδι με μια κουταλιά της σούπας λάδι.

Ρίχνουμε το ρύζι, το μαϊντανό και το ξύσμα του πράσινου λεμονιού.

Όταν το ρύζι ροδίσει, προσθέτουμε το απαραίτητο νερό (2 φορές τον όγκο του ρυζιού) για να βράσει μαζί με τον κύβο Maggi Κλασικοί Ζωμός για Ζυμαρικά.

Αφήνουμε το ρύζι να βράσει μέχρι να απορροφήσει τα υγρά.

Μέσα σε ένα τηγάνι ροδίζουμε με το λάδι και τη Maggi Νοστιμιά τα φιλέτα κοτόπουλου.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε να βράσουν ακόμα 1 λεπτό.

Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το ρύζι με τα φιλέτα κοτόπουλου.