Ταλιατέλες με γαλοπούλα

Μερίδες: 4
Προετοιμασία: 30’


 

Υλικά

  • 500 γρ. ταλιατέλες
  • 150 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένη
  • ½ κουταλάκι Maggi Νοστιμιά
  • 4 φιλέτα γαλοπούλας κομμένα
    σε μικρά κομμάτια
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 100 γρ. βρασμένα φασολάκια
  • λίγα ντοματίνια
  • 2 κουταλιές μαύρο σουσάμι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις ταλιατέλες για 10 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμες, τις στραγγίζουμε καλά και τις περιχύνουμε με κρύο νερό.

Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κομμάτια γαλοπούλας και στη συνέχεια τα σιγοψήνουμε.

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα φασολάκια, ανακατεύουμε και αφήνουμε το μίγμα να πάρει μια βράση.

Βάζουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και περιχύνουμε με το περιεχόμενο που υπάρχει στο τηγάνι.

Προσθέτουμε τη Maggi Νοστιμιά και το πιπέρι και σερβίρουμε σε μεγάλο πιάτο.

Προσθέτουμε τέλος λίγο μαύρο σουσάμι και μερικά ντοματίνια κομμένα στα δυο.