Κολοκύθια με γιαούρτι

 

Υλικά

  • 8 κολοκύθια
  • 300 γρ. κιμάς
  • 300 γρ. γιαούρτι
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
  • 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κύβος Maggi βοδινό (διαλυμένος σε νερό)
  • πιπέρι
  • 2 ποτήρια νερό

Εκτέλεση

Βράζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε μέτριες ροδέλες. Στο μισό ποτήρι από το νερό σοτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την ντομάτα, τον κύβο Maggi βοδινό, το υπόλοιπο νερό και το πιπέρι και τα βράζουμε έως ότου απορροφηθεί όλο το υγρό.

Προσθέτουμε στο γιαούρτι το σκόρδο και λίγο πιπέρι.

Σε μια πιατέλα βάζουμε τα κολοκυθάκια, ρίχνουμε επάνω τον κιμά και τέλος απλώνουμε το γιαούρτι με το σκόρδο. Σερβίρεται ζεστό.