Δαμάσκηνα με σοκολάτα

 

Υλικά

  • 50 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  • 150 γρ. καρύδια
  • 500 γρ. κουβερτούρα Nestle Dessert
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 4 κουταλιές γάλα
  • Τρούφα σοκολάτα
  • 1 φλιτζανάκι καφέ κονιάκ

Εκτέλεση

Ραντίζουμε με κονιάκ τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για μία ώρα.

Τα γεμίζουμε με χονδροκομμένο καρύδι.

Λιώνουμε την κουβερτούρα Nestle Dessert σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο και το γάλα.

Αφήνουμε το μίγμα λίγο να κρυώσει και βουτάμε τα δαμάσκηνα.

Τα κυλάμε στην τρούφα και τα βάζουμε σε διακοσμητικά χαρτάκια.

Τα διατηρούμε στο ψυγείο.