Creme au chocolat

Μερίδες: 6
Προετοιμασία: 15’
Ψήσιμο: 10’
Ψύξη: 1 ώρα

Υλικά

  • 1 σοκολάτα κουβερτούρα Nestlé Dessert
  • 400 ml γάλα
  • 30 γρ. καλαμποκάλευρο
  • 2 αβγά

Εκτέλεση

Μέσα σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 300 ml γάλα με τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια και ανακατεύουμε.

Διαλύουμε το καλαμποκάλευρο στα 100 ml γάλα.

Μέσα σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο.

Ρίχνουμε σιγά σιγά το μίγμα σοκολάτας και το βράζουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα.

Αφήνουμε να κρυώσει και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.