Γλυκά τσιπς πορτοκαλιού

Μερίδες: 12
Προετοιμασία: 10’
Ψήσιμο: 12-15’

Υλικά

  • 125 γρ. αλεσμένη αμυγδαλόψυχα
  • 225 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 5 κουταλιές Farine Lactée Nestlé
  • 140 γρ. χυμό πορτοκάλι
  • 125 γρ. βούτυρο


Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά τη Farine Lactée Nestlé, την αμυγδαλόψυχα, το χυμό πορτοκάλι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.

Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε μικρές κουταλιές από το μίγμα ανά διαστήματα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C, μέχρι τα τσιπς να πάρουν ένα σκούρο χρώμα στην περιφέρειά τους.

Όταν είναι έτοιμα, τα βάζουμε πάνω σε ένα μάρμαρο ή τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν εντελώς.