Μεγάλο λανσάρισμα από τη Nestlé και τoν Nescafé

H Nestlé και o NESCAFE® λανσάρουν την πρώτη οικιακή μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFE® Dolce Gusto®, με ζεστή και κρύα λειτουργία

Η Nestlé πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά σε συνεργασία με την Krups, τη Νούμερο 1 εταιρεία πωλήσεων μηχανών espresso στην Ελλάδα, και επενδύει στην ανάπτυξη μιας νέα αγοράς στην κατηγορία του καφέ με την καινοτόμο μηχανή πολλαπλών ροφημάτων, τη NESCAFE® Dolce Gusto®. Μία πατενταρισμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το τμήμα Research & Development της Nestlé στην Ελβετία, υπό την καθοδήγηση του κ. Ζήνωνα Μανδραλή, ενός εφευρετικού έλληνα επιστήμονα.

Με την υπογραφή, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα δύο κορυφαίων μαρκών στην Ελλάδα, η NESCAFE® Dolce Gusto® είναι η μοναδική μηχανή πολλαπλών ροφημάτων που λειτουργεί με πίεση 15 bar ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα παραγωγής ζεστών και κρύων ροφημάτων.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες για το άνοιγμα της νέας αυτής κατηγορίας έρχεται να απαντήσει στις σύγχρονές ανάγκες του έλληνα καταναλωτή που επιζητεί την ποικιλία των ροφημάτων της καφετέριας στην άνεση του σπιτιού του ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επανερχόμενη τάση του «cocooning».

«Η NESCAFE® Dolce Gusto® είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα της Nestlé σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί μια πολύ σημαντική καινοτομία της μάρκας NESCAFE®. Είμαστε απολύτως βέβαιοι για την επιτυχία της και στην ελληνική αγορά. Προσφέρουμε τα αγαπημένα ροφήματα του έλληνα καταναλωτή, στην άνεση του σπιτιού, εύκολα, γρήγορα και φυσικά με την εγγύηση του ονόματος NESCAFE®» αναφέρει ο κ. Μάριος Δημητριάδης, Business Executive Manager Coffees & Beverages, Nestlé Ελλάς.

Μέσα από το καινοτόμο αυτό σύστημα παραγωγής ροφημάτων, η NESCAFE® Dolce Gusto® προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν στο σπίτι τους τα αγαπημένα ροφήματα της Nestlé, όπως το Nescafe Classic με τέλεια κρέμα, απολαυστικό Cappuccino, αρωματικό espresso, βελούδινο ρόφημα ζεστής σοκολάτας, κρύο τσάι Nestea, εντυπωσιακό Latte Macchiato και άλλα.

Η NESCAFE® Dolce Gusto® είναι μοναδική για πέντε λόγους:

• Μεγάλη ποικιλία αγαπημένων ροφημάτων
  • Εγγύηση άριστης ποιότητας καφέ χάρη στην επαγγελματική λειτουργία του συστήματος με 15 bars
  • Παραγωγή ζεστών και κρύων ροφημάτων
  • Ευκολία στη χρήση, που επιτρέπει την παρασκευή ροφημάτων με αφρόγαλα, στο λεπτό!
  • Μοναδικό design και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε δύο ιδιαίτερα σχέδια μηχανών για κάθε γούστο.

Οι μηχανές διατίθενται σε ένα μεγάλο εύρος καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, σε αλυσίδες σούπερ-μάρκετ καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dolce-gusto.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν τις κάψουλες της μηχανής από τα καταστήματα σούπερ-μάρκετ και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της NESCAFE® Dolce Gusto®.

Λίγα λόγια για τη Nestlé:

Η Nestlé S.A. είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Διατροφής, της Υγείας και της Ευεξίας. Με έδρα της το Vevey στην Ελβετία, η Nestlé διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 130 χώρες, λειτουργεί 449 εργοστάσια σε 83 χώρες και απασχολεί 278.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Η ετήσια επένδυσή της σε Έρευνα και Ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη του κλάδου, ενώ το προσωπικό της στον τομέα αυτό ξεπερνά τα 3.000 άτομα. Το Ερευνητικό Κέντρο της Nestlé (Nestlé Research Centre), όπου διεξάγεται βασική έρευνα, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ερευνών στο είδος του. Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες τροφίμων και ποτών.

Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον όμιλο Nestlé της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 9 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, με κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και τέσσερα εργοστάσια. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί συνολικά 1.060 εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει τον ελληνικό καφέ Παπαγάλος Λουμίδης και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή στις ελληνικές κοινότητες παγκοσμίως (κυρίως στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Κύπρο, την Αλβανία, την Αυστραλία και την Αγγλία).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Κοντούλη, V+O COMMUNICATION, τηλ. 210 7249000, 211 750 1225, e-mail:[email protected]