EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ SINLAC (ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 500 γρ.)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εθελοντική απόσυρση συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος βρεφικής κρέμας Sinlac (αριθμός παρτίδας  01960291R με ημερομηνία λήξης 09/21). Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε εθελοντική απόσυρση καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου της εν λόγω παρτίδας διαπιστώθηκε ότι το επίπεδο καδμίου υπερβαίνει το νομοθετικό όριο της ΕΕ. Το κάδμιο είναι ένα φυσικό στοιχείο. Εμφανίζεται σε επίπεδο ιχνών στο έδαφος και το νερό και εισέρχεται σε φρούτα, λαχανικά ή δημητριακά καθώς αναπτύσσονται.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η κατανάλωση του προϊόντος δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την υγεία.

Καθώς η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας, αποφασίσαμε να αποσύρουμε τη συγκεκριμένη παρτίδα. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε ενημερώσει τους πελάτες μας που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα και έχουμε ήδη προχωρήσει στην απόσυρση της.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στα τηλέφωνα 8001168068 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και 210 6844824 (με χρέωση από κινητό) .

Ζητούμε συγγνώμη από τους καταναλωτές μας για τυχόν αναστάτωση και τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη τους.