Sort by
Sort by

Ο Παύλος Κιόρτσης νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς

Back to Press releases
Αθήνα

Τη θέση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Nestlé Ελλάς αναλαμβάνει από 1η Οκτωβρίου ο Παύλος Κιόρτσης, διαδεχόμενος τον Laurent Dereux, ο οποίος, έπειτα από πέντε περίπου χρόνια παραμονής στη θέση αυτή, αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé στην Ισπανία. Από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, ο κ. Κιόρτσης θα είναι επίσης υπεύθυνος για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο κ. Κιόρτσης άρχισε την καριέρα του στην Ralston Purina αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμους ρόλους στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Το 1999 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Nestlé αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμους ρόλους στη Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη με τη CPW, την παγκόσμια κοινοπραξία της Nestlé και της General Mills στον χώρο των δημητριακών. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι σήμερα, ο κ. Κιόρτσης διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Nestlé για τη Ζώνη της Ευρώπης, επιβλέποντας τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την περιοχή της Αδριατικής. Παράλληλα, είχε στην ευθύνη του τον συντονισμό της στρατηγικής για τα προϊόντα διατροφής για κατοικίδια και τα παγωτά σε όλη την Ευρώπη.

Ο κ. Κιόρτσης ανέφερε σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων: «Είναι μεγάλη μου τιμή η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Όμιλος με την ανάθεση του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου της Nestlé Ελλάς και μεγάλη χαρά που έρχομαι στην Ελλάδα. Η ελληνική αγορά ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική για τον Όμιλο Nestlé, ο οποίος, παρά τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, έχει επιλέξει να παραμείνει και να συνεχίσει να επενδύει σε αυτήν. Γνωρίζοντας καλά τόσο τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα της Nestlé Ελλάς όσο και τη σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια ώστε τα προϊόντα Nestlé να έχουν κερδίσει μια αδιαμφισβήτητη θέση στην καρδιά των Ελλήνων, είμαι πεπεισμένος πως μαζί θα καταφέρουμε να βρούμε ακόμη περισσότερους τρόπους να αποδεικνύουμε καθημερινά και έμπρακτα ότι ‘Νοιαζόμαστε’ για την ελληνική οικογένεια και φροντίζουμε με πάθος και ευθύνη για τη Διατροφή, την Υγεία και την Ευεξία της».