Sort by
Sort by

Η Nestlé ουδέποτε έθεσε ζήτημα μείωσης της περιόδου προμήνυσης

Back to Press releases
Αθήνα

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τη μείωση της περιόδου προμήνυσης ως ένα από τα υποτιθέμενα ζητήματα που έθεσε ο CFO του Ομίλου Nestlé στην πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη, η Nestlé Ελλάς δηλώνει ρητά ότι ούτε ο κ. Raymond Franke ούτε οποιοσδήποτε άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας μας έθεσαν ποτέ το παραπάνω ζήτημα μεταξύ των προτάσεών τους για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Με την εταιρεία να έχει παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1899, αποτελεί στρατηγική απόφαση της Nestlé να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να επενδύει στη χώρα μέσα από τα εργοστάσια που διατηρεί και τις θέσεις εργασίας που προσφέρει. Σήμερα η Nestlé λειτουργεί 4 εργοστάσια στην Ελλάδα και απασχολεί πάνω από 1.000 μόνιμους εργαζόμενους και, παρά το δυσμενές επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον, δεν έχει προχωρήσει σε καμία μείωση προσωπικού ή περικοπή μισθών.

Το 2012 η Nestlé Ελλάς υλοποίησε το πλάνο της για επενδύσεις στη χώρα ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το πρόγραμμα της εταιρείας για το 2013 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, προβλέποντας επενδύσεις ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των εργοστασίων της και την παραγωγή νέων προϊόντων.

Με τα παραπάνω να αποδεικνύουν στην πράξη τη δέσμευση της Nestlé στην ελληνική αγορά και την υποχρέωση που νιώθει ότι έχει να συνεχίσει να προσαρμόζεται και να προσφέρει μέσω της καθημερινής δουλειάς της αλλά και πρωτοβουλιών κοινωνικού χαρακτήρα, η διοίκηση της Nestlé Ελλάς εκφράζει την έκπληξή της για τα ως άνω παραπλανητικά δημοσιεύματα. Η διοίκηση της εταιρείας διαβεβαιώνει τους έλληνες καταναλωτές ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει την ελληνική οικογένεια και οικονομία με κάθε δυνατό τρόπο.