Σαλάτα πουρέ

Μερίδες: 6


 

Υλικά

  • 1 φάκελο πουρέ Maggi
  • Ζαμπόν άπαχο ή γαλοπούλα σε φέτες
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 1 κρεμμύδι
  • Γάλα εβαπορέ χαμηλών λιπαρών
  • 1 αβγό
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 3 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί
  • 25 γρ. μαργαρίνη
  • Φύλλα μαρούλι
  • Λάδι και αλάτι

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τον πουρέ Maggi σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.

Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν και τα τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι.

Ετοιμάζουμε μαγιονέζα με το αβγό, το λάδι, λίγο αλάτι, προσθέτοντας και το κρασί.

Ανακατεύουμε τον πουρέ με το ψιλοκομμένο μαρούλι, το τριμμένο κρεμμύδι, τα μανιτάρια, το ζαμπόν και τη μαγιονέζα.

Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε.