Πατατοσαλάτα εξοχής

Μερίδες: 4
Προετοιμασία: 10’
Ψήσιμο: 10’


 

Υλικά

  • 6 πατάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 λουκάνικα γαλοπούλας
  • 2 κύβους MAGGI Κλασικοί ζωμός βοδινού

Για τη βινεγκρέτ

  • Πιπέρι
  • 4 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι

Εκτέλεση

Μέσα σε 1 λίτρο νερό, ρίχνουμε 2 κύβους MAGGI Κλασικοί ζωμός βοδινού.

Βράζουμε τις πατάτες κομμένες σε ροδέλες για 10 περίπου λεπτά.

Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα λουκάνικα σε ροδέλες.

Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ με το λάδι, το ξίδι και το πιπέρι.

Ανακατεύουμε μαζί τις ζεστές πατάτες, τα κρεμμύδια και τις ροδέλες από τα λουκάνικα γαλοπούλας.