Κουνουπίδι Σαλάτα με Γιαούρτι

Υλικά

  • 1 μέτριο κουνουπίδι
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας Νοστιμιά Maggi
  • πιπέρι
  • ½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • λίγα ντοματίνια για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βράζουμε το κουνουπίδι έχοντας προσθέσει στο νερό το χυμό του λεμονιού (για να παραμείνει άσπρο) προσέχοντας να μη διαλυθεί. Το στραγγίζουμε και το χωρίζουμε σε μπουκετάκια. Χτυπάμε το γιαούρτι μαζί με τη Νοστιμιά Maggi, το πιπέρι, το ξίδι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο (προαιρετικά). Βάζουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι και το περιχύνουμε με τη σάλτσα του γιαουρτιού.

Γαρνίρουμε με τα ντοματίνια.