Χοιρινά φιλετάκια με πιπεριές και σουσάμι

Μερίδες: 4
Προετοιμασία: 15’
Ψήσιμο: 10’


 

Υλικά

  • 400 γρ. φιλέτο χοιρινό
  • 3 κουταλάκια του γλυκού Maggi Νοστιμιά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 2 καρότα
  • 1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Μέσα σε ένα τηγάνι ροδίζουμε το σουσάμι χωρίς λάδι και το κρατάμε στην άκρη.

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια πάχους περίπου 1 εκατοστού, τα καρότα σε μπαστουνάκια και τις πιπεριές σε λωρίδες.

Μέσα στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και ροδίζουμε το κρέας για 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά.

Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 3 λεπτά ακόμα.

Προσθέτουμε τη Maggi Νοστιμιά, ανακατεύουμε και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας τα πιάτα με το σουσάμι.

Πρόταση: Μπορούμε να συνοδεύσουμε το πιάτο με ρύζι ή νουντλς (κινέζικα ρυζομακάρονα) σωτέ.