Ομελέτα νισουάζ

 

Υλικά

  • 8 αβγά
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 150 γρ. γάλα εβαπορέ με χαμηλά λιπαρά
  • 80 γρ. τυρί γραβιέρα με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού Maggi Νοστιμιά
  • Λίγο πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε φέτες.

Τα βάζουμε σε κατσαρολάκι με λίγο λάδι να τσιγαριστούν.

Αφού ψηθούν αρκετά, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τη Maggi Νοστιμιά και το πιπέρι.

Τα ανακατεύουμε και σοτάρουμε λίγο ώστε να απορροφήσουν τα υγρά.

Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, τα χτυπάμε με το γάλα εβαπορέ και προσθέτουμε το τυρί.

Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι. Χωρίζουμε τα λαχανικά σε 4 ίσα μέρη.

Το ίδιο κάνουμε και με το μίγμα του αβγού.

Ανακατεύουμε το κάθε μέρος λαχανικών με ένα μέρος από το μίγμα αβγού και τηγανίζουμε τις ομελέτες χωριστά.

Αφού ψηθεί κάθε μία από τις 4 μερίδες ομελέτας από τη μία πλευρά, τη γυρίζουμε από την άλλη.

Σερβίρουμε τις ομελέτες ζεστές με πατάτες ψητές ή ψητά λαχανικά.