Φιλέτα φρέσκου σολομού στη σχάρα με κολοκυθάκια και πουρέ πατάτας

Μερίδες: 4
Προετοιμασία: 30’


 

Υλικά

  • 4 φιλέτα φρέσκου σολομού
  • 4 μικρά κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
  • 1 φακελάκι Πουρέ Πατάτας Maggi
  • 1 κουταλάκι Maggi Νοστιμιά Bio
  • 2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τα κολοκυθάκια σε αντικολλητικό τηγάνι.

Τα πασπαλίζουμε με τη Maggi Νοστιμιά Bio και τα σιγοψήνουμε στο τηγάνι.

Ψήνουμε στο μπάρμπεκιου τα φιλέτα σολομού με προσοχή, σε χαμηλή φωτιά.

Ετοιμάζουμε τον Πουρέ Πατάτας Maggi σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.

Σερβίρουμε σε ατομικά πιάτα τα κολοκυθάκια με τον Πουρέ Πατάτας Maggi.

Τοποθετούμε από πάνω τα φιλέτα σολομού και τέλος προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο.