Γεμιστές πιπεριές με τόνο

Μερίδες: 8

Προετοιμασία:30'



Υλικά

  • 4 πιπεριές στο χρώμα της αρεσκείας σας
  • 1 τόνος σε νερό(185 γρ.)
  • λίγος άνηθος
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού φρυγανιά τριμμένη

Εκτέλεση

Κόβετε τις πιπεριές στη μέση και τις καθαρίζετε από τους σπόρους.

Σε ένα μπολ βάζετε τον τόνο αφού προηγουμένως τον έχετε στραγγίξει καλά και προσθέτετε τον άνηθο ψιλοκομμένο, τα κρεμμυδάκια, το καλαμπόκι,τη μισή φρυγανιά και τη μισή παρμεζάνα.

Ανακατεύετε και γεμίζετε τις πιπεριές.

Ανακατεύετε την υπόλοιπη φρυγανιά με την υπόλοιπη παρμεζάνα και πασπαλίζετε τις πιπεριές.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά.