Sort by
Sort by

Η Nestlé Ελλάς κοντά στους μαθητές : Δωρεά 150 φορητών υπολογιστών σε 46 σχολεία όλης της χώρας

Back to Press releases
Αθήνα

Στη δωρεά φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία της Ελλάδας προχώρησε πρόσφατα η Nestlé Ελλάς σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο της προσπάθειας της εταιρείας να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το μέλλον και την καλή πορεία των παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την πρόσφατη ανανέωση του λογισμικού της εταιρείας, η Nestlé Ελλάς αποφάσισε να διαθέσει 150 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop) σε 46 σχολεία κάθε βαθμίδας από όλη την Ελλάδα. Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, η Nestlé συνεργάστηκε με τον αρμόδιο φορέα, το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο και υπέδειξε τα σχολεία που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση της υλικοτεχνικής τους υποδομής. Έτσι, εδώ και λίγες ημέρες 46 σχολεία από την Αθήνα και τον Πειραιά μέχρι την Νίσυρο, την Χάλκη και την Δράμα έχουν προσθέσει τους φορητούς υπολογιστές στα εργαλεία τους για σωστή και με σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης των παιδιών.

Η Nestlé, με παρουσία στην Ελλάδα εδώ και πάνω από έναν αιώνα, αναζητά διαρκώς νέους τρόπους να στέκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας αλλά και όσων έχουν ανάγκη, μέσα από τη Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους, το μοντέλο της εταιρείας για την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Μάλιστα, ως εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας που ξεκίνησε με προϊόντα βρεφικής διατροφής, η Nestlé διατηρεί μέχρι τις μέρες μας ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα παιδιά, το μέλλον των οποίων προσπαθεί να βελτιώνει με προγράμματα όπως το «Παιδιά Όλο Υγεία», το οποίο κατά το σχολικό έτος 2011-2012 άγγιξε 60.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα.