Πώς γίνεται η αποκαφεïνοποίηση στα προϊόντα Nescafé Decaf;

Η Nestlé εφαρμόζει μία αποκλειστική μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης του Nescafé, η οποία εξασφαλίζει τη γεύση και το άρωμα του καφέ, περιορίζοντας στo ελάχιστο την περιεκτικότητα του σε καφεΐνη. Η μοναδικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου αφαίρεσης της καφεΐνης από τους κόκκους του καφέ, η οποία χρησιμοποιείται για να παρασκευαστεί ο Nescafé Decaf στην Ελλάδα, έγκειται στο ότι χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο νερό!