Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé Health Science

Alfamino 2019

 

Η αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος ήταν πάντα μία πρόκληση: στην ουσία πρέπει να επεξεργαστούμε την πρώτη ύλη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ανεκτή από το ανοσοποιητικό σύστημα ενός παιδιού που την αναγνωρίζει ως ξένη. Εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούμε στην ελληνική αγορά προϊόντα που έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση της ιατρικής κοινότητας ως τα πλέον μελετημένα για την αντιμετώπιση της αλλεργίας στο γάλα αγελάδος.

Alfare 2019

 

Althera 2019

 


Μάθε περισσότερα