Σας καλωσορίζουμε στο καινούργιο site της Nestlé στην Ελλάδα

Σεπ 26, 2011

Μέρος ενός φιλόδοξου εγχειρήματος, που στόχο έχει να ενοποιήσει οπτικά τις διαδικτυακές πλατφόρμες της Nestlé παγκοσμίως, το νέο, ανανεωμένο nestle.gr υιοθετεί ειδησεογραφική προσέγγιση και ένα πιο ενεργητικό προφίλ. Σας καλούμε λοιπόν να περιηγηθείτε στις σελίδες του για να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την εταιρεία και τα αγαπημένα προϊόντα της Nestlé στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Στην ενότητα «Μάθετε για μας» θα βρείτε την ιστορία της Nestlé στην Ελλάδα και τον κόσμο, σημαντικά στοιχεία για την εταιρεία μας, καθώς και πληροφορίες για την παρουσία μας στην Ελλάδα και τις επιδόσεις μας στους τομείς της Έρευνας και Ανάπτυξης.
  • Στην ενότητα «Προϊόντα», θα βρείτε τις αγαπημένες μας μάρκες ανά κατηγορία, με υλικό που θα εμπλουτίζεται σταθερά προς όλες τις κατευθύνσεις.
  • Στην ενότητα «Εργασία» θα βρείτε πληροφορίες για το προσωπικό μας, αλλά και δυνατότητα υποβολής του βιογραφικού σας, εφόσον ενδιαφέρεστε για μια καριέρα κοντά μας.
  • Η ενότητα «Γραφείο Τύπου» απευθύνεται κυρίως σε δημοσιογράφους, καθώς εκεί βρίσκονται τα Δελτία Τύπου μας και οι Οικονομικές μας Καταστάσεις. Ωστόσο ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να αντλήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται και να ενημερωθεί για τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις μας.
  • Η «Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους» είναι κομμάτι της στρατηγικής μας, ο τρόπος που η Nestlé αντιλαμβάνεται την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Στην ομώνυμη ενότητα θα μάθετε πώς η εταιρική υπευθυνότητα μπορεί να είναι κομμάτι της καθημερινής δουλειάς μας, αλλά και τις ιδιαίτερες πρωτοβουλίες που αναπτύσσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
  • Ως η κορυφαία εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, η Nestlé πιστεύει στην υπεύθυνη ενημέρωση των καταναλωτών της. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διατροφή σας, καθώς και οδηγίες για να διαβάζετε τις πληροφορίες που σας παρέχονται από τις ετικέτες τροφίμων.
  • Ώρα για δημιουργία! Στην ενότητα «Συνταγές» θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες για να απολαύσετε τα υλικά μας με τους αγαπημένους σας.

 

Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας!