«Το σπίτι μας κερδίζει» με τη νέα πολυπροϊοντική προσφορά της Nestlé

Με τη Nestlé το σπίτι μας κερδίζει! Για 3η συνεχή χρονιά η Nestlé προχωρά σε μοναδικές προσφορές στα δημοφιλέστερα προϊόντα της υποστηρίζοντας έμπρακτα τους έλληνες καταναλωτές. Από τις αρχές Μαΐου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα Nestlé θα βρίσκονται στα ράφια των super market σε όλη την Ελλάδα με μοναδικές εκπτώσεις. Στη δυναμική πρωτοβουλία της εταιρείας συμμετέχουν μερικά από τα πιο αγαπημένα προϊόντα των ελλήνων καταναλωτών, όπως οι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά καφέδες Παπαγάλος Λουμίδης και Nescafé, το εμπλουτισμένο παιδικό γάλα Junior2+ Μεγαλώνω, τα πλούσια σε φυτικές ίνες δημητριακά ολικής αλέσεως Fitness και τα δυναμωτικά Fitness Bars Σοκολάτας και ο γευστικός πουρές Maggi. Σε χαμηλότερες τιμές μπορείτε επίσης να απολαύσετε την αγαπημένη και θρεπτική Farine Lactée, το δυναμωτικό Nesquik, την πλούσια γεύση της Le Chocolat, το ανθρακούχο νερό Perrier και πολλά άλλα. Με τη νέα μοναδική προσφορά της Nestlé κερδίζετε στην ποιότητα, στη σωστή και ισορροπημένη διατροφή και φυσικά στην οικονομία. Τώρα το σπίτι μας κερδίζει!