Η Nestlé, ως η κυρίαρχη εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, προσφέρει γευστικές και διατροφικά ισορροπημένες επιλογές σε όλα τα στάδια ζωής και για κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτή είναι η αρχή της Nestlé « Καλή Διατροφή, Καλύτερη Ζωή» και βάζει την διατροφή στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων της. Η Υγεία και η Ευεξία είναι εμπειρία ζωής καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, ενώ η υπόσχεσή της Nestlé «Καλή Διατροφή, Καλύτερη Ζωή» περιλαμβάνει όλους τους καταναλωτές. Ωστόσο, η εταιρεία επιλέγει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, ,διότι η καλή διατροφή πρέπει να ξεκινάει από νωρίς, ιδιαίτερα όταν η παχυσαρκία και η κακή διατροφή αποτελούν παγκόσμιες προκλήσεις.

Με το λογότυπο «Quality for Kids» η Nestlé σηματοδοτεί τα παγωτά που έχουν λιγότερες από 110 θερμίδες ανά μερίδα και ικανοποιούν τα διατροφικά κριτήρια της Nestlé. Τα προϊόντα αυτά αντιπροσωπεύουν μια επιλογή για τα παιδιά, που μπορούν να καταναλωθούν ανάμεσα στα γεύματα ή σαν επιδόρπιο, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Τα παιδικά παγωτά PIRULO της Nestlé συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, προσφέρουν μια γευστική, και διατροφικά ισορροπημένη επιλογή.

Από το αγαπημένο σε όλους πλέον Kαρπουζάκι*, το Jungly με την επικάλυψη με άρωμα μπανάνας, το Sparkly με καραμελάκια που «σκάνε» στο στόμα μέχρι το Tropical με το νεροπίστολο, προσφέρουν ατελείωτες στιγμές γεύσης και διασκέδασης!