… Διαχρονική αξία!

Τα παγωτά NIRVANA® λανσαρίστηκαν στην ελληνική αγορά το 1996 και αμέσως αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους καταναλωτές λόγω της πλούσιας γεύσης και των ιδιαίτερων συστατικών τους.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, αυτό που όμως μένει πάντα ίδιο είναι ότι τα παγωτά NIRVANA® είναι αφοσιωμένα στις αξίες τους και προσφέρουν πάντα το ίδιο ποιοτικό παγωτό στους φανατικούς οπαδούς τους που συνεχίζουν να τα επιλέγουν σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Η νέα πρόταση του premium παγωτού NIRVANA®, συνδυάζει τις τρεις κλασικές γεύσεις παγωτού, σοκολάτα, βανίλια και καραμέλα, δημιουργώντας την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού, το NIRVANA Waves of Pleasure.

Οι τρεις γεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα ευχάριστο παιχνίδι υφών. Σε κάθε κουταλιά, η βελούδινη υφή των παγωτών βανίλια και καραμέλα μπλέκεται με τις τραγανές στρώσεις πραγματικής σοκολάτας και το πλούσιο σιρόπι καραμέλας, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία στον ουρανίσκο.

Το NIRVANA Waves of Pleasure διατίθεται σε τρεις συσκευασίες, ιδανικές τόσο για τις στιγμές που θέλετε να «κακομάθετε» τον εαυτό σας, όσο και για να ευχαριστήσετε την παρέα σας: σε οικογενειακό κύπελλο των 440ml, πολυσυσκευασία με 4 μίνι κύπελλα και πολυσυσκευασία με 6 μίνι πυραύλους.

Αναζητήστε το νέο παγωτό NIRVANA Waves of Pleasure στα super market για ένα καλοκαίρι γεμάτο παγωμένη απόλαυση!