… Γεμάτο καινοτομία!

BOSS: μια μάρκα με πραγματική ιστορία για την αγορά του παγωτού στη χώρα μας. Τα παγωτά BOSS έχοντας προσφέρει πολλές γευστικές συγκινήσεις στους λάτρεις της σοκολάτας για πολλά χρόνια, συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους καταναλωτές: από το πρώτης γενιάς BOSS Classic με επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας γάλακτος, μέχρι το τέταρτης γενιάς BOSS Beyond με σιρόπι από ρούμι, σε 2 τολμηρές γεύσεις που θα απογειώσει το φετινό καλοκαίρι, αλλάζοντας τα δεδομένα στο παγωτό ξυλάκι!

Οι δύο νέες απολαυστικές γεύσεις, συνδυάζουν μοναδικά τραγανές και βελούδινες υφές, συγκινώντας για μία ακόμα χρονιά τους λάτρεις του παγωτού: Για όσους προτιμούν τη σοκολάτα γάλακτος, η γεύση Σοκολάτα με σιρόπι ρούμι και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με κομμάτια μπισκότου θα τους καταπλήξει. Ενώ, για όσους απολαμβάνουν περισσότερο τη λευκή σοκολάτα, προτείνεται η γεύση Zabaione με σιρόπι ρούμι και επικάλυψη λευκής σοκολάτας με τραγανούς κόκκους ρυζιού.

Μία δαγκωματιά αρκεί για να προκαλέσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης πέρα από τα καθιερωμένα!

 

Αναζητήστε όλες τις γευστικές προτάσεις από το BOSS στα πράσινα ψυγεία της Nestlé για ένα καλοκαίρι γεμάτο παγωμένη απόλαυση!